Aktywne Wpisy
jakuba94 +148
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +73
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Kupiłem w sklepie stacjonarnym u nich smartfona.Najpierw zepsuła się ładowarka,ale olałem to jak w tomu jest cała szuflada ładowarek.Ale teraz coś jest z samym telefonem bo się masakrycznie długo ładuje.Trzeba będzie to oddać na gwarancję.Teraz pytania:
1.Elektromarkety idą często na rękę klientom.Czy zabiorą to g---o i dadzą mi po prostu nowy telefon? Czy to mało realne?(W mediach expert wymienili mi od ręki telewizor w ten sposób)
2.Jak z gwarancją? Zostawiam to im w sklepie i oni to naprawiają/wysyłają do swojego serwisu/serwisu producenta? Czy mi powiedzą,żebym sam się kontaktował z serwisem producenta i sobie załatwiał naprawę?