Wpis z mikrobloga

Prawacy wymyślili sobie jakiś pseudo problem, "programowanie polek", w zdjęciu białej kobiety z murzynem widzą jakiś wielki, światowy spisek. Więc jedziemy w drugą stronę. GLOBALIŚCI programują też polskich patriotów i chcą by Ci wiązali się z murzynkami!! NO NIE, TEGO TO JUŻ ZA DUŻO

Neobychno - Prawacy wymyślili sobie jakiś pseudo problem, "programowanie polek", w zd...

źródło: Screenshot 2024-06-27 at 17-23-42 Wszystkie promocje - Ekskluzywna moda online w dobrych cenach Lounge by Zalando

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak zwykle źródło = mówię ci mordo.

@Caleb88: I jak zwykle piszą to tacy, co nie czytają nic poza wykopem. A ich codziennym działaniem jest oglądanie gówna na tiktoku. Nie odpisuj, szkoda mojego czasu.
  • Odpowiedz
@zimowyporanek: dałeś mi link do artykułu (jak na ironię) o rasizmie w kinie i do sklepu internetowego z włoską marką (rozumiem, że we Włoszech nie ma murzynów xD czy o co chodzi?). Skoro wychodzisz z jakąś teorią, to ciężar dowodu jest po twojej stronie, komentarze nie są probierzem dla czegokolwiek, daj mi przynajmniej artykuł z miarę poważanej strony na ten temat.
  • Odpowiedz