@TakiSobieLoginWykopowy: prowadzący również nie popisuje się roztropnością i pokorą. Daje czas antenowy populiście i ma nadzieję, że jemu się uda (w porównaniu do innych dzienikarzy) poprowadzić wywiad tak by uczciwie "przeczołgać" polityka. Zrobił to samo z mentzenem a teraz to z morawieckim powtórzył.
prowadzący również nie popisuje się roztropnością i pokorą. Daje czas antenowy populiście i ma nadzieję, że jemu się uda (w porównaniu do innych dzienikarzy) poprowadzić wywiad tak by uczciwie "przeczołgać" polityka. Zrobił to samo z mentzenem a teraz to z morawieckim powtórzył.
@www_h: jestem stałym widzem didaskaliów i wcale mi się nie wydaje, żeby przeczołgał mentzena, natomiast morawieckiego tak. Przynajmniej zasawał oczywiste niewygodne pytania pokazując oblicze tego polityka. Pokaż mi
#polityka #psychologia #polska #heheszki
https://youtu.be/LAMKrCalsSc?si=CZm_YlrAO2BmtGPs
@www_h: jestem stałym widzem didaskaliów i wcale mi się nie wydaje, żeby przeczołgał mentzena, natomiast morawieckiego tak. Przynajmniej zasawał oczywiste niewygodne pytania pokazując oblicze tego polityka.
Pokaż mi
Czy ten wywiad z morawieckim wplyną jakoś na to jak go widzisz? Czy tylko umocnił cię w twoim przekonaniu na jego temat?
Czy pytania spowodowały, że morawiecki wyraził się jakoś refleksyjne względem swojego zachowania jako