Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +15
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +684
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz

#programowanie #pracait
@dobry-informatyg: rzadko widzę przechwałki. Zdecydowaną większość stanowią pytania o karierę co według mnie jest normalne, bo każdy zna taki przypadek, że osoba nie ogarniająca tematu zarabia 6k w januszeksie, gdzie w innej pracy mogłaby zarabiać spokojnie 20k+
Na drugim miejscu są
Normik jak ma dużo kasy to też wykorzystuje ją do podbicia swojego statusu, informatycy żyją jak nędzarze czasami.
Więc kończy się to tak że dość że inni ludzie czują zawiść to jeszcze trochę gardzą xD
Trochę jak z prawnikami i memem studiuje prawo ale jednak dużo dużo
@keksoa: to prawda. Mam kumpla która zarabia dobrze, a koleś ubiera się jak wywłoka, nic o siebie nie dba
Ja w swojej już prawie 10 letniej karierze nie przypominam sobie by kuce same z własnej woli, nie bez hrow, złożyli się na kogoś na prezent
@Reretos: Bo większość wie, że kilkadziesiąt tysięcy za przykładowo 370 godzin w miesiącu, to trochę średniawy interes
@tellet: tak, z pewnością to jest powód. Koleś który wiecznie jest spóźniony, przychodzi o której chce, wychodzi o której chce, pewnie się tego wstydzi xD. Nie wiem skąd wziąłeś tą swoją większość ale się domyślam
@Pasterz30: No tak to zazwyczaj działa, a rzucanie wprost kwotami jest po prostu niesmaczne niezależnie czy ktoś zarabia minimalną czy 50k