Wpis z mikrobloga

Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a. Cały trud na marne.

#zalesie #gorzkiezale #zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zdrada #s--s
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EnzoMolinari: tak tak...tam ją pewnie ładnie sąsiad obraca jak Cię w domu nie ma. Tobie pewnie wcisnęła kit, że jesteś pierwszy, a juz dawno była zalewana do pełna ;-)
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Ja mam baiciarzu dwójkę dzieci i wychowuję jak swoje, kobiecie majtki zdejmowałem więcej razy niż Ty swoje, a jak zaczynałeś ssać cycka po urodzeniu to ja to już robiłem dla przyjemności, co ty wiesz o mleku
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Ale, że co? Myślisz że drągalem ją badał? Nie. Oni mają do tego takie specjalne medyczne przyrządy. Lekarze i lekarki używają takich samych. Śpij spokojnie albo wracaj do liceum po nową dziewicę.
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Za kilka lat pójdzisz na badanie prostaty. Myślisz że lepiej żeby facet czy kobieta wsadzili ci palec w dupę? Ona tak czy siak powinna wtedy wrzeszczeć z rozpaczy, nie wiedząc co gorsze. Błądzisz!
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Jak chcesz te baity pisać to wymyśl inną dolegliwość, bo z nadżerką nic się nie robi więcej niż tyle, że jest to wskazanie do częstszych cytologii (czyli można zrobić raz na rok jak biały człowiek a nie raz na 2 lata jak nfz poleca).
  • Odpowiedz