Wpis z mikrobloga

@JanTrajbal2: w auchan widziałem taką tablicę ostatnio. A w innym widziałem jeżdżącą klatkę dla psów, taką z koszykiem (wtf?) Ciekawe czy tych pierwszych już rozszarpali psiarze na fejsbuku
  • Odpowiedz
@JanTrajbal2 W mojej firmie na dzień kobietom złożono życzenia na profilu firmowym, dodano kilka zdjęć pracownic i...zdjęcia kilku psów pracowników XD Się zastanawiam czy to suki były czy tak dodali zdjęcia dla zabawy
  • Odpowiedz
@JanTrajbal2 wspaniały rigcz. To w tych czasach chwalebna odwaga przeciwstawić się psiarzom.

@WielkiNos: rzeczywiście wspaniała odwaga, bo jeden przedsiębiorca chce zachęcić klientów dając możliwość wejścia z psem a inny nie chce. Zamiast pisać takie pierdoły po prostu nie chodź do sklepów gdzie wolno wchodzić z psami xD

Naprawdę to jest aż tak proste. Jak przedsiębiorcom się nie będzie opłacać bo ew straty będą przewyższać ew zyski to zrobią zwrot
  • Odpowiedz
Szanuje za informacje-w dzisiejszych czasach dobrze jakby na drzwiach bylo info czy mozna wchodzic z psem czy nie. J---c wojenki psiarzy/antypsiarzy, wolna wola wlasciciela lokalu i tyle
  • Odpowiedz
nowomodzie

@JanTrajbal2: Nowomoda to jest aktualnie na wykopie, wsadzac wszytkich posiadaczy psa do jdenego worka i plemienny instynkt by sie laczyc bez zadnych refleksji w akutualnej "any current thing" a i czuć się przez to wyjatkowo w swojej piwnicy.
  • Odpowiedz