Wpis z mikrobloga

Daily reminder:

Jesteś przegrywem głównie dlatego że jesteś przęciętnym facetem.
Że w ogóle urodziłeś się czymkolwiek innym niż kobieta czy chad facet. ¯\(ツ)/¯

Wyobraź sobie że typowa dziewczyna (taka 5/10) za darmo otrzyma od swojego fagasa i nie tylko:
- prawną przewagę,
- masę propozycji do wszelkich aktywności, związków, imprez jakie można sobie wyobrazić,
- mieszkanie, samochód - nawet jeśli nie na właśność to praktycznie i tak używa ile chce więc jak jej,
- uczucia, emocje,
- telefony,
- wycieczki,
- czasem i darmowe utrzymanie,
- ten teges w łóżku kiedy chce,
- lepsze oferty pracy, kursy, uczelnie bo przecież są takie hmm niesamowite, że wymagają pomocy xD
- kasę - bo często nie muszą płacić - to od nich zależy czy rachunek wezmie na pół czy w ogóle XD
- nieograniczony wybór partnerów niezależnie od jej wyglądu, charakteru, wartości.
- wszędzie gdzie nie pójdzie, to praktycznie zawsze jest mile widziana (bo ma dostęp za free podczas gdy większości facetów nawet nie wpuszczą XD)
- wsparcie w praktycznie w każdej sprawie od osobistych po społecznych ale głównie z korzyścią dla jej płci XD

Podczas taki ty, facet nigdy nie otrzyma tych rzeczy od kobiet, chyba że jesteś uber chadem.
To jest cholernie niesprawiedliwe.
Taka typowa szara myszka tak naprawdę nic nie musi, a wszystko dostanie, podczas gdy facet nie dostanie nic poza drobnymi pierdołami i to nie zawsze.

Nic nowego, prawda?
Prawda. Ale najbardziej abstrakcyjne jest to że taka szara myszka która dosłownie wszystko dostała za nic, śmie oceniać takiego przegrywa mirka, któremu nie udało się tylko to, że nie urodził się kobietą. Taki mirek w jej oczach to śmieć, nie warty splunięcia.
Przekonałem się o tym osobiście - taka dostanie samochody, domy i jaka ona jest super - tylko szkoda że wszystko zapewnił jej facet XD
A taki "biedak" jak ja, to śmieć niezaradny, bo nie mam partnera który to wszystko mi ot, tak mi da, za free jak jej XD

Tylko kobiety otrzymują handicapa praktycznie od urodzenia, zaś taki facet jest gnojony, i wszystko musi osiągać sam - łącznie z samym podrywem, podczas gdy taka dziewczyna dostaje wszystko praktycznie na tacy.
Najgorsze jest to że nawet jak ją uświadomisz że sama poza dupskiem nic nie osiągnęła to jej pajac biały rycerz i tak jej to wynagrodzi xD

Ot, taki wyrzut gniewu i nie wiem, bezsilności.

#blackpill #whitepill
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach