Aktywne Wpisy
mrocznegacie +435
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Czy są jeszcze na polskim rynku jacyś artyści tworzący jakościową muzę żeby tekst był o czymś i wywoływał jakąś refleksję? Wychowałem się na #tacohemingway #lona no i trochę #quebo. Quebo już z nami nie ma, taco wyprzedaje stadion tworząc generyczne g---o, a łona nawija o taksiarzach. No i #keke się rozwodzi to smęty motzno. A tu idzie o lekka refleksja a nie depresja. Albo w drugą stronę jest zajebiscie bo miliony na koncie (i się nie utożsamiasz). Już nikt nie chce mieć sześć zer, tylko każdy nawija że już je ma.
O #pop nawet nie pytam bo chyba jakościowego popu to w Polsce nawet nigdy nie bylo ale może ktoś mnie wyprowadzi z błędu
Komentarz usunięty przez autora
@jobzpaticzku2: Nie wiem, jeśli chodzi o Taco & Quebo to generalnie mieli oni wydawać Taconafide 2 nawet chyba kilka numerów nagrali, ale był covid i stwierdzili wszyscy, że jeśli nie można grać koncertów to nie pobiją sukcesu tej pierwszej gdzieś to się rozjechało w między czasie jeszcze Quebo stwierdził, ze