Aktywne Wpisy
insystem +210
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Megasuper +410
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
chlop zrobil 100 km na rowerku, mimo ze fizycznie zmeczony i troche głuwka boli to jest wewnetrzna satysfakcja
zaraz bede jadl sobie picke pszną bo 2500 kcal deficytu a w sumie przez ten dzien nic nie jadł
milego wieczur dla #frenpill
@nickbezpomyslu dzieki dzieki, 100 km to w sumie bariera psychologiczna, jezeli dobrze rozplanuje sie trase, postoje itp to jedzie sie przyjemnie, zmeczenie wychodzi dopiero jak wrocisz do domu xd
Macie coś sprawdzonego? Jakieś batony z Lidla?xd albo żele
Oshee wystarczy czy to chłam?