Aktywne Wpisy
Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#logikarozowychpaskow
@Creed-Bratton: wiesz jak wyglada festiwal kolorow? XDD Mial isc w bialym garniaku zegnii za 15k?
Żyję już trochę na tym świecie i tak zboczonych, szukających wokół pedofilii dopiero w ostatnich latach widzę.
@KaiserBrotchen: eee, może ale właściwie czemu? Bo ze wpisu to nie wynika.
@powsinogaszszlaja: masz kontakt z rzeczywistością? Czy w opisanej sytuacji jakieś dziecko było zagrożone albo coś dolegało? Czy
NO ale wychowujcie dzieci tak, że do nikogo się odezwać nie mogą na pewno wyrosną na ludzi bez żadnej odchyłki. Za dobrze mamy jako społeczeństwo i widać, że dawien danwo nie zajrzała nam
110% facetów to gwałciciele. Tak mówi TVN. 10 milardów Polek zostało zgwałconych.
Ludzie są przewrażliwieni przez te wciskanie #lgbt na siłę wszędzie. Sam mam oczy dookoła głowy, gdy jestem z dziećmi na mieście, ale na przykład, u wujka geja siedzą na kolanach, bo to wujek w końcu.
@Feministka2000: zgłoszonych i wykrytych*. Kobiece działania w tej materii są subtelniejsze.
@NieBendePrasowac: Dłużej niż ty i takiej durnoty nie było, żeby w każdym widzieć pedofila. Taka psychoza dopiero jest teraz. Was trzeba leczyć, jeżeli jest to jeszcze możliwe.
@marcel_pijak: to bardzo dobrze. Ludzie w końcu zaczynają rozumieć, że często tacy życzliwi ludzie to zwykli oszuści. Podziękuj ludziom. Ja wielokrotnie zostałem przez takich skrzywdzony lub okradziony.
@Flypho: może mieć te 19 lat, natomiast mówi prawdę co do takich ludzi. Stereotypy wbrew temu, co mówi lewicowy świat, mogą być prawdziwe. Social media dobitnie pokazali, jacy jesteśmy jako gatunek i masa. Psychologia i psychiatria również. Znikąd się takie przekonania nie
@powsinogaszszlaja: ludzie lepiej rozpoznają znaki. To źle?
To przedstaw jakieś dowody, że takie przekonanie ma jakieś statystyczne podstawy.