Wpis z mikrobloga

Jestem administratorem lokalnego Spotted i po raz któryś otwiera mi się nóż w kieszeni. "Empatyczna" szpara jest w stanie zniszczyć komuś życie tylko dlatego, że zagadał do jej kaszaka na święcie kolorów przy robieniu zdjęć. Gościa znam, miał zawsze pod górkę, jest biedny i sporo przeszedł w życiu, chodzi w starszych ciuchach, ale jest całkiem niegrozny. Ma pasję w postaci robienia zdjęć i miasto go bierze na imprezy żeby obskoczył i porobił fotki, przy tym jest miły i często zagaduje ludzi, w tym dzieciaki, z czystej życzliwości, a głupia torba jest w stanie wystawić kogoś na publiczny lincz pisząc takie śmieci i publikując jego wizerunek (twarz ja ocenzurowalem na potrzeby wykopu, ona chciała żebym wrzucił całe jego zdjęcie.) Drugie zdjęcie w komentarzu, jak coś babsko odpisze to wam wrzucę screena.

#logikarozowychpaskow
koronawirus - Jestem administratorem lokalnego Spotted i po raz któryś otwiera mi się...

źródło: temp_file1643761837421891183

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
@koronawirus: #!$%@?, tak z boku patrząc to może rzeczywiście być podejrzane jak niezbyt reprezentacyjny facet łazi za dziećmi i robi im zdjęcia nawet lustrzanką XD A wystarczyło dać mu jakąś plakietkę od orgranizatora do zawieszenia na szyi żeby uniknąć kwasu... XDDD
  • Odpowiedz
Przeczytałem komentarze. Większość z was nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Nie dziwcie się, że tonące, umierające na ulicy dziecko, dziecko z rozbitą głową, nie uzyska pomocy. Lepiej niech te dzieci umierają, niż ktoś ma bronić się przed łatką pedofila.
Żyję już trochę na tym świecie i tak zboczonych, szukających wokół pedofilii dopiero w ostatnich latach widzę.
  • Odpowiedz
Nie ma głupszych ludzi niż odklejeni rodzice z odpieluszkowym zapaleniem mózgu ¯\(ツ)/¯

@KaiserBrotchen: eee, może ale właściwie czemu? Bo ze wpisu to nie wynika.

Nie dziwcie się, że tonące, umierające na ulicy dziecko, dziecko z rozbitą głową, nie uzyska pomocy. Lepiej niech te dzieci umierają, niż ktoś ma bronić się przed łatką pedofila.

@powsinogaszszlaja: masz kontakt z rzeczywistością? Czy w opisanej sytuacji jakieś dziecko było zagrożone albo coś dolegało? Czy
  • Odpowiedz
  • 4
@YeahBunny: Co znaczy obecne czasy? Przecież mamy o wiele bezpieczniejsze czasy niż kiedyś, kiedy nie było takiej paranoi związanej z pedofilami, a ludzie nie byli tacy nadgorliwi.
  • Odpowiedz
@koronawirus o ile zakład, że jakby wyglądał jak Chad, to problemu by nie było? I sama zainterwsowana mamusia skleiłaby papę i siedziała cicho? Ludzie sobie tworzą jakieś nierealne scenariusze, po czym je realizują i #!$%@?ą, że uratowali dziecko XD

NO ale wychowujcie dzieci tak, że do nikogo się odezwać nie mogą na pewno wyrosną na ludzi bez żadnej odchyłki. Za dobrze mamy jako społeczeństwo i widać, że dawien danwo nie zajrzała nam
  • Odpowiedz
@eric2kretek: Nie pisałem o festiwalu kolorów, tylko odnosiłem się do pierwszego posta, gdzie mowa jest o tym że facet na co dzień chodzi w starych ubraniach. Ok, stare to niekoniecznie #!$%@?, ale wyłania się z tego obraz jakiegos niezadbanego, samotnego przegrywa, czyli stereotywoego pedofila :)
  • Odpowiedz
@koronawirus @vieniasn: lepiej żeby przesadzali niż nie w tej materii. Nie jeden stracił dziecko lub ma je dożywotnio zniszczone. To powiedziawszy, chwdp takim "kobjetom" i przydałoby się by ktoś im zasądzał wielotysięczne kary. Społeczeństwo słusznie gnoi freaków etc. tylko jednocześnie też ich tworzy. GDYBY ograniczyła się tylko do niemiłego zachowania wobec niego , imo byłoby to ok z jej strony. Tak jak ktoś powiedział w komentarzach, powinien mieć jakiś znaczek, że
  • Odpowiedz
@Ka4az: z tymi komentarzami o chadach etc. chodzi o to, że co sprytniejsi pedo i manipulatorzy korzystają z zasady "ładnym ludziom więcej się wybacza" i taktyka na kradzież dziecka, np. do zagranicznych burdeli, przez przystojnego faceta/ sexy julkę to coś normalnego.
  • Odpowiedz
Powiedziałem to na swoim przykładzie bo nie chciałem rzucać w eter w liczbie mnogiej, ale chciałem po prostu zwrócić uwagę, że podejście osoby której odpowiadałem doprowadza do znieczulicy. Tak prosta rzecz jak pomoc zgubionemu dziecku rośnie do rangi niebezpieczeństwa, bo ktoś jebnie mi zdjęcie zza pleców i wrzuci posta że jakis typ przystawia się do dziecka.

I nie chodzi o to czy bym pomógł czy nie, moja jednostkowa sytuacja w ogóle nie
  • Odpowiedz
Naturalna serdeczność i życzliwość do obcych dzieci z góry jest obłożona podejrzeniem o pedo

@marcel_pijak: to bardzo dobrze. Ludzie w końcu zaczynają rozumieć, że często tacy życzliwi ludzie to zwykli oszuści. Podziękuj ludziom. Ja wielokrotnie zostałem przez takich skrzywdzony lub okradziony.
  • Odpowiedz
Śmieszne jest dla mnie w tym wszystkim to, że prawdopodobnie masz z 18-19 lat i nigdy w życiu nawet się dziećmi nie opiekowałeś, ale #!$%@? o jakichś czerwonych flagach.

@Flypho: może mieć te 19 lat, natomiast mówi prawdę co do takich ludzi. Stereotypy wbrew temu, co mówi lewicowy świat, mogą być prawdziwe. Social media dobitnie pokazali, jacy jesteśmy jako gatunek i masa. Psychologia i psychiatria również. Znikąd się takie przekonania nie
  • Odpowiedz