Aktywne Wpisy
Pytanie do tych z większym majątkiem. W banku miałam okazje gadać z doradcą ale wciskają swoje fundy xd
Mam całkiem poważny dylemat.
#gielda
Mam całkiem poważny dylemat.
#gielda
Korzystaliście kiedyś z usług doradcy inwestycyjnego?
- Tak 12.2% (82)
- Nie 87.8% (589)
Menosas +3
Zamawiał ktoś te 3d effect sheet z Bambu albo innego Ali? Jeśli tak to jak to nakleić żeby to było dobrze? Wydrukowałem do tego tą łopatkę, nakleiłem jak na filmiku, wygląd wydaje się okej ale podczas druku pierwsza warstwa to jakaś masakra. A może ktoś może polecić coś chińskiego co da taki efekt jak te "płyty"?
Ja mam z ali, w wersji "textured PEI" a z drugiej jakaś taka "3D efekt bajer PEO"
Nie wiem, bo ja mam w formie gotowej blachy z naklejoną powierzchnią. Nie naklejałem sam.
@KrolikMU:
kupic od razu gotowe plyty z odpowiednim wzorem
@KrolikMU:
ogolnie, zeby takie rzeczy przyklejac, to dobrze miec odpowiedniego skilla i warunki :D A im wieksza powierzchnia, tym trudniej :D
Robiłeś tak jak w poradniku na YT?
https://youtu.be/7XuxrBK58Nk?si=zMEPtK7WyW7h33AI
@sylwek2k: a wystarczyłoby, gdyby używali "kratkowej" formy kleju, jak w wielu profesjonalnych foliach do oklejania tego i owego, w sensie że klej nie jest naniesiony 100% na całej powierzchni, tylko są na spodniej stronie cieniutkie "kreski" bez kleju - przestrzenie którędy da się wyprowadzić powietrze bez żadnego problemu,
@hrumque:
to pewnie wyszloby o jakies 0,5% drozej w produkcji, Excel sie na to nie zgodzil :D
Na tym sklepie brałem
dobry sklepik, kupowalem u nich niejedna blache ;)