@IkdapS_: z mojej perspektywy wygląda to tak- jeżeli pokaże wynik to nic to nie zmieni. Ani mi ani nikomu. Jedynie jest to igranie z losem i prowokowanie go. Wolę pokazać możliwość inwestycji żeby ktoś mógł skorzystać.
@IkdapS_: Kwestie mentalności. Zobacz sobie, że jak masz temat na reddicie, gdzie ktoś pyta w co zainwestować otrzymane w spadku 50 milionów, to każdy mu odpowiada bez żadnego ładunku emocjonalnego. Jak napiszesz, albo powiesz coś takiego publicznie w Polsce, to spowodujesz że ludzie odpowiedzą w bardziej emocjonalny sposób, i niestety zamiast wooow, to usłyszysz/przeczytasz złośliwe docinki. Mieszkam w uk, i nie chce być jedna z tych osób, które demonizują Polskę,
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wolę pokazać możliwość inwestycji żeby ktoś mógł skorzystać.
jak postawisz 100 losów każdy po 100 zł to któryś trafi w dychę i możesz się pochwalić (reszty 99% która nie zrobiła furory nie pokazujesz)
jak byś chciał postawic 10000 zł na jeden los - to już byś się trochę cykał ;)
@heniek_8:
D
Lepiej by ludzie nie wiedzieli jakim kapitałem obracam czy to w krypto czy na giełdzie. Dla jednych może być to bardzo dużo dla innych prawie nic.
Kwestie mentalności. Zobacz sobie, że jak masz temat na reddicie, gdzie ktoś pyta w co zainwestować otrzymane w spadku 50 milionów, to każdy mu odpowiada bez żadnego ładunku emocjonalnego. Jak napiszesz, albo powiesz coś takiego publicznie w Polsce, to spowodujesz że ludzie odpowiedzą w bardziej emocjonalny sposób, i niestety zamiast wooow, to usłyszysz/przeczytasz złośliwe docinki. Mieszkam w uk, i nie chce być jedna z tych osób, które demonizują Polskę,