Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Londyński autobus śledzi generator gazu drzewnego. W czasie II wojny światowej i po jej zakończeniu dostawa ropy była ograniczona w połowie świata. Generatory gazu drzewnego pozwoliły na podawanie silników benzynowych mieszanką wodoru, tlenku węgla i metanu uzyskiwanego przez spalanie drewna o ograniczonym powietrzu, dzięki czemu silniki mogły pracować przy mniej niż połowie mocy nominalnej. W latach dziewiętnastu czterdziestych sprzedano w Europie 15 milionów generatorów gazu drzewnego.
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Szanowni Wyborcy Korwina,
Ostatnio wrzucacie bardzo dużo materiałów o Nowej Prawicy, w tym słynny sondaż wiadomości z 5% dla Korwina oraz piszecie, jak to inne sondaże nie oddają prawdziwego poparcia dla KNP. Dlatego chciałbym sprawdzić Waszą wiarę w bardziej wymierny sposób - chciałbym założyć się z maksymalnie trzema z Was, że partia Korwina nie wejdzie do Europarlamentu. Zasady zakładu są bardzo proste:
1. Zakład rozstanie rozstrzygnięty po opublikowaniu przez PKW oficjalnych wyników wyborów.
2. Jeżeli Nowa Prawica uzyska chociaż jeden mandat, przegrałem zakład, jeżeli nie uzyska żadnego, wygrałem.
3. Przegrany wpłaca na konto wskazane przez wygranego 100 PLN.
Kwota 100 PLN jest raczej w zasięgu każdego i jest na tyle znacząca, że głupio jest ją stracić, jeżeli rzeczywiście nie wierzycie w wygraną. Zachęcając dodam, że w przypadku ewentualnej wygranej, poproszę o wpłatę na #wosp lub inną fundację, jeżeli ewentualny przegrany nie przepada za #wosp.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w komentarzu, kto pierwszy ten lepszy. Wyniki zakładu i dowody przelewów opublikujemy na mirko.
@dontonek: mogą być .bmp ?
Komentarz usunięty przez autora
a ja będę miał bekę xD
@dontonek: Nie o to chodzi, ja tam mogę się założyć. Chodzi o to, że stawiasz swoją ciężko, bądź lekko, zarobioną stówę, by ponabijać się z kuców. Zamiast marnować