Aktywne Wpisy
Talaxin +97
#pathofexile #patchofexile2 #gry #rozdajo Został mi ostatni klucz to standardowo plus i mem. Wieczorem wybiorę.
Dorodny_Wieprz +231
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #technologia #motoryzacja
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: nawet ci się nie chciało zredagować przetłumaczonego przez translator wpisu z "followed by" xD
Nawet nie czyta co wkleja, albo gorzej - czyta i nie rozumie, co wkleja
@v-tec: no nie?
@ArchDelux
Po prostu przeoczenie, czepiacie się dla samego czepiania
A to podobno #gruparatowaniapoziomu
No nie zweryfikowałem dokładnie z translatora, ale z kontekstu i tak wiadomka o co chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)