@qeti: z drugiej strony polubienia nic nie znaczą. jak ja robilem sobie statystyki tindera, to liczyłem od osób z którymi wymieniło się więcej niż 2 zdania już o randkach nie mówiąc. a to że ktoś mnie polubił czy mam pary nie brałem pod uwagę bo nic z tego nie wynika. Szło to jakoś tak że biroąc pod uwagę całość, czyli od 2016 z przerwami to szansa że spotkasz się z
@Linnior88: czyli średniej wielkości miasto w Polsce Cie lajknelo
No to nie byli tylko Polacy bo mieszkam też w Niemczech i to byli Polacy z zagranicznymi na pół Biorąc pod uwagę jeszcze jaka szprycha byłam te ok 3 lata temu to niezbyt imponujący wynik Ważyłam sporo mniej miałam gęste włosy do pasa i dziecinna twarz (umówmy się faceci na to lecą mimo że mówią że nie )
@styxu: @OddajButa123 @Nano22 @Maxior99 @Maxior99 @qeti Daily reminder, że po pierwsze 99.9% tych matchy to faceci, którzy chcą wyłącznie seksu bez odpowiedzialności, a po drugie wy swipujecie WSZYSTKO w prawo, więc nawet w tym zakresie całą robotę zrzucacie na kobiety, a potem zdziwienie jak przeczytacie profil. W ogóle swipowanie powinno bybć wyłaczone dla facetów, ewetnualnie jako płatna opcja.
@zbrodnia_i_kawa: co Ty gadasz ? Miałem fejk konto i widziałem pełno normalnych facetow Rzeczywiście większość była z nich mocno zdesperowana ale nie ma co się dziwić na takim rynku matrymonialnym
@Maxior99: w sensie - rozmawiałeś ze wszystkimi tymi gościami, którzy cię zmatchowali i oczywiście pisali ci, że szukają stałego związku na resztę życia? Znasz jeszcze jakieś inne bajki? Połowa tych typów ma żony i dzieci w swoim domu, tylko zapominają o tym, a potem po kilku miesiącach im się coś przypomina, jak on zostawi przypadkiem telefon na wierzchu i taka naiwna niewiasta tam zajrzy. Oczywiście z żoną to nie tak,
@Maxior99: oczywiście szansa jest też, że do fejk konta wybrałeś 10/10 laskę i wszyscy chcieli od razu się hajtać XD normiczka 5/10 nie ma szans, każdy facet widzi w niej tylko łatwy s--s, a potem nara, bo na c--j komu taka, przecież są tacy zajebiści, trafią lepiej, z resztą na drugi raz taką laskę mieć to już rzyg, no chyba że bardziej testo przyciśnie
@zbrodnia_i_kawa: wybrałem taka 6/10 i pogadałem z pierwszymi 20 matchami - tylko 2 propozycje na s-x dostałem ,a reszta to oferta na kolacje/spacer/kawę Od 5 było czuć mocna desperacje - po paru wymienionych wiadomościach jakieś aluzje o szybkim ślubie i dzieciach xD Nie chciałem im robić nadziei więc szybko ten eksperyment postanowiłem przerwać
@Maxior99: i uważasz... naprawdę uważasz, że to że w pierwszej wiadomości nie napisali wprost o seksie oznacza, że szukają stałego związku...? Trzeba było się z nimi spotkać i zapytać, o co im w życiu chodzi. Oh, no, nie możesz tego sprawdzić, bo podszywałeś się pod czyjeś foty.
@Maxior99: Dam ci życiową mądrość - zazwyczaj im się odechciewa związku po pierwszym seksie - natomiast twoje eksperymenty dowodzą - jak zwykle - niczego.
@Maxior99: wam się w pale nie mieści jakie faceci odwalają fikoły i ile kłamstw kobiety znoszą NA CODZIEŃ. Znalazłam u mojego typa konta na czterech różnych kontach randkowych. Mówię mu, ze znalazłam, a on mi w twarz mówi, że jakie konta, że w ogóle mnie p------o XD To mu pokazuję screena, on mówi, że to dla kolegi. Z jego fotami. Takie historie czytam na babskich grupach codziennie, albo kilka razy
@Maxior99: z wyżej wymienionego powodu - w ogóle nie ma szans, żebym po jednej konwersacji spotkała się z typem i laski po prostu mają chyba za dużo czasu i zero szacunku do siebie, jeśli to robią. Ja muszę poznać tę osobę, bo byłoby mi szkoda czasu na kolejnego dzbana, który jednak ma dziewczynę, ale im się nie układa, dlatego nie napisał o tym wcześniej.
Profil założony gdzieś o 14.00.
TYSIĄC polubień....
No to nie byli tylko Polacy bo mieszkam też w Niemczech i to byli Polacy z zagranicznymi na pół
Biorąc pod uwagę jeszcze jaka szprycha byłam te ok 3 lata temu to niezbyt imponujący wynik
Ważyłam sporo mniej miałam gęste włosy do pasa i dziecinna twarz (umówmy się faceci na to lecą mimo że mówią że nie )
Ja chciałam miłości nie atencji a i tak krew w piach
Meh(・へ・)
Rzeczywiście większość była z nich mocno zdesperowana ale nie ma co się dziwić na takim rynku matrymonialnym
Od 5 było czuć mocna desperacje - po paru wymienionych wiadomościach jakieś aluzje o szybkim ślubie i dzieciach xD
Nie chciałem im robić nadziei więc szybko ten eksperyment postanowiłem przerwać
Po prostu to nieprawda ,że większość facetow w 1 wiadomości proponuję s-x
@Maxior99: nikt nie stawiał takiej tezy