Aktywne Wpisy
EdgyCaesar97 +37
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
SynGilgamesza +233
Profil założony gdzieś o 14.00.
TYSIĄC polubień....
Ale jeśli dziewczyna wchodzi w głębszą relację i nagle wypala z tekstem, że tego nie czuję to raczej nie chodzi o krzywy ryj lub kwestie higieny tylko czegoś innego. Zresztą czy
Ba! Byłbym gotów kontynuować znajomość na stopie koleżeńskiej z tymi z tindera co się spotkałem
Chce oczywiście znaleźć kobietę bo na co czekać? Z każdym rokiem sytuacja na rynku matrymonialnym jest coraz gorsza- 6 lat temu to mnie dziewczyny na tinderze podrywaly i inicjowały spotkania, a dziś ciężko w ogóle się umówić ...
Poza tym chciałbym mieć dzieci
Wyobraź sobie, że Ty masz tysiące matchy i każda próbuje się z Tobą umówić - wychodzisz z jedną i stwierdzasz ,że nudna więc następnego dnia idziesz z drugą...
Ja po ostatnim