Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu #blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
@Polnischefuhrer: ta pis ich sprowadził xD ale was urabiaja jak chcą, przecież to lewica już od początku migracji mówi refugees welcome, ale udało im się to zwalić na pis, ludzie to jednak debile xD
@Polnischefuhrer: lewica jest za otwarciem granic, po PiS lewica to jeden pies chociaż lewica z tego wszystkiego jest najgorsza bo myśli max na dzień do przodu
@Przegryw196cm: i ci lewacy nie dość, że nasprowadzali gwałcicieli z gangesu to jeszcze chcieli zakazać aborcji po takim gwałcie. To jest generalnie lewacki spisek.
@Przegryw196cm: wiesz że taka julka może zgłosić policji że jej nie pomogłeś?
Zgodnie z art. 240 § 1 Kodeksu karnego, kto mając wiarygodną wiadomość o dokonaniu przestępstwa gwałtu (art. 197 k.k.), nie zawiadamia niezwłocznie organu powołanego do ścigania przestępstw, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
@good: jak to będzie kobieta, to i tak nic nie zrobi ¯\(ツ)/¯
Zgodnie z art. 240 § 1 Kodeksu karnego, kto mając wiarygodną wiadomość o dokonaniu przestępstwa gwałtu (art. 197 k.k.), nie zawiadamia niezwłocznie organu powołanego do ścigania przestępstw, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3