Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +747
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +49
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@dobry-informatyg: Takiej władzy pragnęły bolaki, czego chcesz.
Problemy na poziomie "OOO UUU PIZZZ KRODŁ" były zbyt nudne dla usmiechniętych praworządnych, więc teraz mamy chociaż jakieś przemyty ludzi i działania na szkodę państwa albo dzicz w miastach.
I od razu nowocześniej, zachodniej.
@dobry-informatyg: nie, tylko kiedy popierasz PiS, który swoimi działaniami pokazał że jest pro rosyjski.
Od cen gazu zaczynając, przechodząc przez kłócenie polski z zachodem, Macierewicza, sporo innych i na końcu oddanie lotosu
@onucoutkajpysk: bajt 2/10 bo odpisałem. Jeśli oczekujesz wyroków w kilka miesięcy to chyba naprawdę jesteś onucą i wychowałeś się w Rosji, bo tylko tam tak ekspresowo można przeprowadzić proces, i nie dlatego, że sądy tam takie sprawne. Poza tym dwóch już dostało wyroki, ale prezydent ich ułaskawił xd
@onucoutkajpysk: Wyroki skazujące? Teraz? W tej bajce były też smoki?
Do wyroków miną lata. Minister Sprawiedliwości przejął prokuraturę krajową kilka miesięcy temu. Część szefów prokuratur mógł zmienić. Ale większość Ziobrowych prokuratorów jest tam gdzie była. Ci ludzie są niezależni od władzy politycznej. A Bodnar to szanuje w przeciwieństwie do ludzi Ziobry co było
Okłamywanie, że się przemyca byłoby jeszcze głupsze. Pozorujesz bycie kimś kto łamie prawo, a przy tym okłamujesz tych, którzy potencjalnie cię popierają - sytuacja lose-lose.
Wybronisz się przed oskarżeniem? - przegrałeś swój wizerunek, jesteś oszustem.
Nie wybronisz się przed oskarżeniem? - pójdziesz do więzienia.
@onucoutkajpysk: Dwóch skazano i doprowadzono po czym zadziałała resztka zabezpieczeń układu mafijnego. Swoją drogą PAD ułaskawił też dwójkę "dziennikarzy", Ogórkową za bodajże 10 tysięcy złotych.