Aktywne Wpisy

faen0 +40
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: IMG_20240618_075418
Pobierz@Iwan_Szatow brzmi równoznaczne
@BigGuy: nie trzeba wcale się natrudzić, by czat zaczął pisać pierdy- każda wiedza za jakimkolwiek paywallem czy "robots.txt xD" jest niedostępna i zaczyna wymyślać, nawet jeśli na logikę coś nie ma sensu.
źródło: image
Pobierz@BigGuy: nie tylko w zawodzie prawnika. W dosłownie każdym zawodzie tak to działa.
Ostatnio czytałem, że w Japonii nie zatrudnia się już firm, które robią grafikę przy pomocy dallE, bo okazało się, że taki prompter spędza na tym tyle samo czasu co artysta po szkole plastycznej, więc nie ma tam żadnej oszczędności.
- Czy wg. kodeksu jakiegostam mozna zrobic X?
- Tak, mozna, wg. art 1 2 3 mozna zrobic X.
- Jestes pewien?
- Przepraszam, pomylilem sie. Wg kodeksu jakiegostam nie mozna robic X z uwagi na art 1 2 3.
-
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@BigGuy: Ciekawe czy sędzia/drugą strona postępowania by sprawdziła XD