Aktywne Wpisy

drte111 +157

WielkiNos +115
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz

źródło: IMG_20240618_075418
Pobierz@Iwan_Szatow brzmi równoznaczne
@BigGuy: nie trzeba wcale się natrudzić, by czat zaczął pisać pierdy- każda wiedza za jakimkolwiek paywallem czy "robots.txt xD" jest niedostępna i zaczyna wymyślać, nawet jeśli na logikę coś nie ma sensu.
źródło: image
Pobierz@BigGuy: nie tylko w zawodzie prawnika. W dosłownie każdym zawodzie tak to działa.
Ostatnio czytałem, że w Japonii nie zatrudnia się już firm, które robią grafikę przy pomocy dallE, bo okazało się, że taki prompter spędza na tym tyle samo czasu co artysta po szkole plastycznej, więc nie ma tam żadnej oszczędności.
- Czy wg. kodeksu jakiegostam mozna zrobic X?
- Tak, mozna, wg. art 1 2 3 mozna zrobic X.
- Jestes pewien?
- Przepraszam, pomylilem sie. Wg kodeksu jakiegostam nie mozna robic X z uwagi na art 1 2 3.
-
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@BigGuy: Ciekawe czy sędzia/drugą strona postępowania by sprawdziła XD