Aktywne Wpisy
picasssss1 +772
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
enforcer +96
@loginnawykoppl otóż tak będzie. Plus jeden. Sam ledwo łapie się do zoomerstwa (raczej jestem starszym przedstawicielem tego pokolenia) i to jak mem z papieżem został przeruchany to woła o pomstę do nieba.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dawul: Nie wiem, jaki przedział wieku jest dla ciebie młodzieżą, ale jednak mam inne doświadczenia. W pokoleniu lat 90' śmieszkują z tego prawie wszyscy, bo i powstało to organicznie, w naturalnej odpowiedzi na wciskany nam od dziecka kult papieża i patos z tym związany. I tym śmieszniejsze, że zawsze się znajdzie ktoś, kto złapie o to ból
@Dawul: No własnie - młodzież nie zrozumie, bo to dla was tylko memik z żółtą mordą.
@GhostofChristmasPast: Tyle że ten kult papieża to przypadał na lata 2000 - 2015, tak na oko. Teraz to sami wskrzeszacie temat który bawi coraz mniejszą ilość osób, bo coraz mniej osób wie co to w ogóle za gość, czego dokonał i co miał za uszami. Bywało, że memy z pawlaczem były naprawdę śmieszne, teraz te wszystkie generyczne przeróbki AI vide ta Twoja właśnie, "RZUŁTA MORDA" itp. już się
@Dawul: No - dzisiaj za to lubimy pograć na nosie tym, którzy mówią, że to krindżowe i w ogóle już niemodne. To się zmieniło już parę lat temu i nie zauważyłeś.
@Dawul: Brawa dla opa, wrzucił rzadko spotykany post z prawidłowo użytym tagiem #niepopularnaopinia . Niech kremówka ci słodką będzie