@Pretor1096 W pjerszej chwili już żem miał plusować, ale potem żem doczytał i to w ogóle kurde nie brzmi jak oni i proszę mnie z tym wypierdzielać, dobre? I następnym razem pisz pan Ferdynandzie jak pan gubisz D i tyle
@Uuroboros A tutaj to pan racji ku- kurde wcale nie masz, bo Jee-eerozolima, w mordę jeża, to jest przestrzeń publiczna i wyy-yyganiać to se pan możesz co najwyżej kury w tym swoim Daaa-Damaszku
@Schizotypoidal: tak? To ja zaraz zadzwonię do zakonu templariuszy i im wszystko powiem co pan żeś robił za kościołem w niedzielę i jak pan oddawał mocz na świętą figurę dzieciątka bożego i jak pan żeś urwał krzyż z grobu pańskiego i to w stanie nietrzeźwości w dzień święty.
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
W pjerszej chwili już żem miał plusować, ale potem żem doczytał i to w ogóle kurde nie brzmi jak oni i proszę mnie z tym wypierdzielać, dobre? I następnym razem pisz pan Ferdynandzie jak pan gubisz D i tyle
A tutaj to pan racji ku- kurde wcale nie masz, bo Jee-eerozolima, w mordę jeża, to jest przestrzeń publiczna i wyy-yyganiać to se pan możesz co najwyżej kury w tym swoim Daaa-Damaszku