Wpis z mikrobloga

@MahoniowaMaczugaEnriqe się z tym ziomkiem nie widziałem z 3 lata i kiedyś akurat wpadł z nią na grilla gdzie ja byłem. Stary ta jego laska to ze mną pisała parę tygodni z pół roku wcześniej i trochę tak popisaliśmy i pokręciliśmy i się spotkaliśmy i ogólnie skończyło się na tym że się ruchalismy pół nocy w aucie w jakichś krzakach .tera uwaga najlepsze, myślę sobie #!$%@? zaraz go na osobności złapie i
  • Odpowiedz
@PierdekAlonso

Jeżeli to prawda to puściła się z oskarkiem dla innego, lepiej sytuowanego oskarka, nic szokującego. Najlepsze, że ludzie zawsze się doszukują wad tylko i wyłącznie w facecie, jakie musiał mieć niezależnie czy on zdradza czy jest zdradzany, widać też dobrze po komentarzach, a nie wpadną na myśl, że po prostu juleczki z mindsetem szona jak mają do wyboru skakać po knadze jednego oskarka kontra skakanie po wielu oskarkach to wybiorą to
  • Odpowiedz
@wiecznysingiel97trt: umiesz czytać? Po pierwsze kolega nie kumpel jeśli już a po drugie to #!$%@? skąd mogłem wiedzieć że jakaś #!$%@? z neta z którą się zgadałem spotkałem to kobieta jakiegoś dalszego kolegi którego nie widziałem ze 3 lata ? Gdybym wiedział to bym szona zawiózł ale prosto do niego a nie w krzaki . Niestety ale długo po fakcie się dowiedziałem ale i tak próbowałem mu przetłumaczyć ,a to że
  • Odpowiedz