Wpis z mikrobloga

@JaNieGejJaPapiesz: indukcja to jest inny poziom. Nie ma tego klejącego nalotu na szafkach w kuchni. Garnki nie osmolone, błyszczące. Jak coś się za mocno gotuje to zmniejszasz poziom po prostu, nie kombinujesz z pokrętłem. Coś się rozleje - psiknięcie płynu i jest czysto, można w trakcie gotowania. Ja do gazowej nie chcę wracać
  • Odpowiedz
@Dzia-do-stwo: A w płytach gazowych to co problem przetrzeć? zdejmujesz ruszty, przecierasz płytę i kładziesz z powrotem. Pokrętła to też nie jest żaden problem. Jedynie kwestia tych osmolonych garnków może robić różnicę, ale czy aż taką?
  • Odpowiedz
@mstasiek: no co to za problem poczekać aż przestygnie, upierniczyć se łapy sadzą i przetrzeć szybciutko. O palnik trąciłem, nie pali. Poprawione. Ała, #!$%@?, oparzyłem się.
Zerowy koszt. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz