Aktywne Wpisy

Lewusx +40
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +198
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

A tak serio, to nie masz żadnej pasji/hobby? Jeśli nie, to może warto spróbować jakichś nowych rzeczy, które cię ciekawią.
Mam za mało na duże wydatki typu dom z basenem ale więcej niż potrzebuję
1. Zmniejsz ilość pracy, nawet 50h mniej daje mega luz, już nie ma że mi czasu zabraknie za to jest czas na jakiś film albo wypok(późne wstawanie mi nie zawsze wychodzi)
2. Część nadwyżek wrzucam w akcje dywidendowe i teraz rachunki same się płacą, to też daje parę punktów do wyluzowania plus to już
Jakbym nie miała dzieci to bym wydawała na podróże, wyjazdy w góry, zapisz się na jakieś fajne warsztaty itp. W ostatniej kolejności na rzeczy materialne.
- kredyt na jak największy dom
- jak najdroższy samochód
- podróże
- bieżące potrzeby
i w zasadzie tyle, oprócz tego kasa nie jest zbytnio potrzebna w życiu, można mieć niby jakieś swoje hobby, ale moje są darmowe, albo prawie darmowe, więc nic mnie nie kosztują