Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +115
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz
Salido +246
Minął 29. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-14
Pobierz

Autorozwijanie dostępne jest w moim skrypcie Wykop XS :)
https://skrypt.wykopx.pl
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
Pobierz@wykop: właśnie wypróbowałem, strona przestała działać dopóki ręcznie ciasteczek z przeglądarki nie wyrzuciłem. Nawet nie można było się wylogować.
źródło: image
Pobierz@wykop: Przecież to już było, nawet nie zauważyłem że zostało usunięte. Dzielnie walczycie z problemami które sami zrobiliście. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodajcie jeszcze proszę możliwość wyłączenia w preferencjach użytkownika tego auto odświeżenia strony której pojawia się zawsze gdy nie jest potrzebne.
Drogi RFC: do paginacji dodajcie timestamp z momentu wejścia na stronę i uwzględniajcie go podczas filtrowania postów tak aby na kolejnych stronach nie pojawiały się 3-4 wpisy ze strony poprzedniej, spowodowane tym że doszły jakieś nowe wpisy na stronie 1. Gdy czytam stronę N i przechodzę