Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";

@wykop: właśnie wypróbowałem, strona przestała działać dopóki ręcznie ciasteczek z przeglądarki nie wyrzuciłem. Nawet nie można było się wylogować.
  • Odpowiedz
@wykop: w safari na iOS powiększenie strony często wywołuje ponowne wczytywanie całej strony. Da się coś z tym zrobić? Na androidzie takiego problemu nie ma
  • Odpowiedz
@wykop: A kiedy w końcu poprawicie reklamy na aplikacji? xD bo mam apkę i nigdy nie mogę z niej skorzystać bo "X" z reklamy wyświetla się na statusie komórki i nie można zamknąć reklamy
lola1324 - @wykop: A kiedy w końcu poprawicie reklamy na aplikacji? xD bo mam apkę i ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
w profilu użytkownika dodaliśmy zakładkę "powiązane" - teraz w profilu użytkownika (ale i w swoim) zobaczycie jakie linki powiązane dodawał on do znalezisk;

@wykop: Przecież to już było, nawet nie zauważyłem że zostało usunięte. Dzielnie walczycie z problemami które sami zrobiliście. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykop: zamiast zajmowac sie glupotami zwiekszcie czarna, zlikwidujcie limit znakow w notatkach, przywroccie panel z notatkami o uzytkownikach.
  • Odpowiedz
@wykop: no i super

Dodajcie jeszcze proszę możliwość wyłączenia w preferencjach użytkownika tego auto odświeżenia strony której pojawia się zawsze gdy nie jest potrzebne.

Drogi RFC: do paginacji dodajcie timestamp z momentu wejścia na stronę i uwzględniajcie go podczas filtrowania postów tak aby na kolejnych stronach nie pojawiały się 3-4 wpisy ze strony poprzedniej, spowodowane tym że doszły jakieś nowe wpisy na stronie 1. Gdy czytam stronę N i przechodzę
  • Odpowiedz