Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +97
W dniu wczorajszym AfD zbojkotowało przemówienie Zełenskiego. Może mi jakiś wyborca Konfederacji wytłumaczyć dlaczego? Mogę się założyć, że gdyby przemawiał przedstawiciel Rosji, oni by tego przemówienia nie zbojkotowali. Więc niech mi jakiś wyborca Konfederacji aka "Europa się budzi" wytłumaczy, dlaczego uwielbiana przez Konfederację partia przypadkiem zbojkotowała Zełenskiego.
#polityka
Moim problemem jest to, że tak jak AfD to nie tylko niskie podatki.
AfD osiągnęło jakiś
Komentarz usunięty przez autora
Ja nie mam wątpliwości, co do konfiarskiej szajki. Wystarczyło wspomnieć jak ostatnio olali rocznicę Katynia, a jak celebrują Wołyń.
Tu naprawdę tak jest, nie mnie oceniać czy to dobrze czy źle bo w kwestii Izraela wszystko wygląda zupełnie inaczej i ta hipokryzja bije po oczach.
Oczywiście tfu na ruskie ścierwa (tak prywatnie)
Niemcy dzięki współpracy z Rosją osiągnęły niebotyczny poziom gospodarki jak na warunki europejskie a teraz zaczyna się jazdą w dół. Obywatele #!$%@? bo skończył się dobrobyt, drożyzna jest ogromna. Ja tu żyje na codzień, wśród rodowitych Saksończykow i dużo z nimi rozmawiam. To widać że oni mają te wojnę w dupie, nie uważają je za zagrożenie.
wyborcy konfederacji to albo trolle albo ruscy albo chorzy psychicznie
już na samo hasło "likwidacja podatków" powinna się zapalić czerwona lampka, a oni myślą, że tak się da xd
szkoda, że zbliżamy się do zatoczenia historii, a jeszcze nawet nie minęło 100 lat
@komentator_2020:
Lewicy się