Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +378
#grubaimanlet
xd
xd
JanKremovski +95
Jako porządny, szanujący prawo obywatel zgłosiłem @polski_jacob aby umożliwić mu przekazanie CBŚP informacji o których my "dzieci" nie mamy pojęcia
#budda
#budda
Rynek szybkich aut RWD to jakiś absurd. W budżecie 60k naprawdę cięzko znaleźć coś lepszego, co będzie w miarę tanie w eksploatacji, nie kapryśne jednocześnie dające fun z jazdy. Auto ma być daily, więc jakieś v8 odpada, bo do pracy jadę 20 minut, to ten silnik nawet się dobrze nie rozgrzeje.
Fajnie gdyby miał gaz, zawsze to trochę taniej. Warto wg tej kasie szukać czegoś 300 km+? Może ktoś przerabiał podobny zakup?
#motoryzacja #samochody
Tak naprawdę niewiele marek ci zostaje, masz do wyboru bmw, Mercedes, mg, mustang, infinity, zetki, Jaguary.
W tym budżecie trup 370z, mercedes, bmw tak naprawdę zostaje.
@Matula11: W sensie uważasz, że V8 będzie się wolniej nagrzewać niż słabszy samochód z mniejszą ilością cylindrów pod maską? Będzie raczej odwrotnie. Rozumiem, że V8 na daily może odrzucać kosztami paliwa/serwisu ale zdecydowanie nie czasem osiągania temperatury roboczej.
@Argonzz: fajny pomysł, ale dosyć mam tego auta już xD dla mnie tak 350 km byłoby już zadowalające, ale nie chce już ładować kasy obecną