Wpis z mikrobloga

#famemma #cloutmma Panie i Panowie. Od dłuższego czasu myślę nad stworzeniem portalu na którym w jednym miejscu można by było znaleźć wszystkie brudy na influencerow. Każdy by miał swoją oddzielną zakładkę i tam by było dodane wszystko. Mam z tej okazji 2 pytania.
1. Czy to dobry pomysł?
2. Czy znalazłby się ktoś, kto pomógłby mi z kontenerem na stronę?
O ile od strony technicznej sobie poradzę z projektem, o tyle z kontenerem właśnie może być ciężej na początku (nie śledzę prawie w ogóle dram i nie wiem o zbyt wielu haniebnych poczynaniach naszych „gwiazdeczek”

Jeśli ktoś chętny do współpracy to PRIV
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BigInt: Pomysł dobry, bo przy dobrym rozpromowaniu w socialach, mógłbyś mieć fajne wyświetlenia. Jednak nie sądzę, że będziesz w stanie to ogarnąć samemu bez wsparcia sponsorskiego. Musisz najpierw też doprecyzować, co oznacza pisanie o brudach na influencerów.

Jeśli sam postawisz stronę, to będziesz musiał znaleźć redaktorów do tworzenia treści. Żeby taki portal był na czasie i miał odpowiednio szybko newsy, skoro jak mówisz, nie śledzisz za bardzo tego tematu, to
  • Odpowiedz
  • 0
@Dostaje_raka_na_YouTube Newsy to też za duże słowo. To mógłby być nawet taki „lokalny” serwis wykopkowy. Główna idea to po prostu mieć w jednym miejscu hanbionce, tylko udokumentowane (zero pomówień) czyny influenpajacow. Żeby było wszystko pod ręką zamiast szukania np szotów na YouTube itd. A czy to zostanie bardzo małym portalikiem, czy się rozrośnie to się okaże. Nie to jest głównym założeniem. Chce po prostu ułatwić pewne rzeczy ludziom takim jak ja,
  • Odpowiedz
  • 0
@Dostaje_raka_na_YouTube nie myślałem o tym, ale raczej mile widziane by było gdyby znalazł się ktoś kto chciałby współtworzyć ten „serwis”. Na zyski się nie nastawiam, jest to dla mnie po prostu jakiś poboczny projekt na czas wolny także kokosów z tego nie będzie, a jak będą to się podzielimy sprawiedliwie. To tylko mój luźny pomysł który przyszedł mi do głowy niedawno, gdy czegoś szukałem i zastanawiałem się czy jest jakieś miejsce
  • Odpowiedz
  • 0
@Dostaje_raka_na_YouTube jeśli przyjmiemy, że jedno zdanie to opis to tak. Po wejściu w gościa masz po prostu listę linków których nazwa wskazuje na ich zawartość i w środku wideo/inne dokumenty jeśli istnieją
Np:
-Sequento rucha psa jak sra

Po wejściu już wiesz jaki materiał dostaniesz

Nie myślę też o jakiś featursach typu chat itd. Przynajmniej nie teraz. W wolnej chwili kto wie, ale na ten moment zakładam tylko prostą stronę.
  • Odpowiedz
@BigInt: protip, zaloz na domene .ru, tak zrobila kononopedia i mają luz od problemow prawnych a normalnie tam sa dane lateksów itd i wisi dalej w spokoju, gdzie na com/PL wiecznie spadala
  • Odpowiedz