Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +263
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

InnyWymiar90 +85
źródło: 20250412_080107
Pobierz

- Zapisz się do partii socjalistów.
- Wychwalaj demokrację w mediach przez ostatnie lata.
- Gdy przychodzi czas kampanii zachowuj się jak inne partyjne lemingi - nie zrób absolutnie nic co mogłoby przyciągnąć potencjalnych wyborców.
- W finale kampanii tragedia na granicy weryfikuje cynizm i głupotę przekazu partyjnego.
- skrajna prawica działająca w socialmediach, organizująca wiece i spotkania i próbująca dojść do wyborcy w każdy możliwy sposób niemalże dubluje wasz wynik.
- Zamiast wyciągnąć wnioski zesraj się w mediach, że skrajna prawica jest najgorsza a najlepsza jest lewica, która działa wszędzie cały czas (efektów nie widać) a na koniec stwierdź że ty to p--------z taki rodzaj demokracji, gdzie partie są weryfikowane i jak nic nie robią to dostają w dupę.
taki wasz obraz
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #wybory
@oleista_palma: Czyli do jakiej?
Na lewice zaglosowalo 6,6% czyli 500 tys. Chyba nam spoleczenstwo madrzeje :) Taki odsetek niemadrych to jeszcze jest do przyjecia :)
Z konfederacji sie wyrasta - jak widac z lewicy tez. jak sie tylko zaczyna pracowac i zauwaza ze lewica bardzo lubi dawac - nie swoje pieniadze a jak juz zarabiam to rozdaje moje :)
@Damntrain: Przykro mi ale nie. Z niej sie wyrasta :)
Z wiekiem czlowiek nabiera doswiadczen i sie uczy.
Za mlodego gore moga brac emocje i chwytne hasla. ale z wiekiem czlowiek zaczyna widziec na czym to polega.
Dorasta sie do tego zeby zrozumiec ze zalozenia konfederacji sa nierealne do wprowadzenia. Oraz do tego ze zaczyna sie bardziej doceniac wolnosc niz zamordyzm.
Za to malo kto dorasta do tego zeby zrozumiec ze bez kompromisu sie daleko nie zajedzie. I dlatego na polskiej scenie politycznej jest jak jest. Nikt nie potrafi zrezygnowac z czesci swoich postulatow
Czy ja moge wyznawac co chce (lub nie wyznawac niczego) i moge miec takie samo prawo jak choinka ma do wystawienia "swojej choinki"?
Czy ja moge nie chodzic do kosciolka i miec inne poglady? I takie same prawa jak inni?
Czy ja moge dokonac aborcji jak w wiekszosci cywilizowanych krajow? (no ja akurat to
co do trzeciego to - nie
Ustawowy zakaz jedzenia, pleciesz oj pleciesz mój przyjacielu ale nie będziemy się o to kłócić.
Szczerze mówiąc dziwię się, że Ci się w obecnej UE podoba jeśli mówisz o wolności, no chyba, że taka upozorowana wolność jest według Ciebie czymś okej. Już więcej pytań nie mam
@Damntrain: Pod warunkiem ze nie przyjdzie braun i mi moja chanuke zgasi (czy tam minore czy jak sie to tam nazywa) To tak apropos praw innych i jak ladnie oni je zapewniaja. Choinka moze se stac ale moja swieczka juz nie.
Co do trzeciego - a dlaczego nie? (znaczy sie ja nie bo jestem facet wiec o aborcje u mnie trudno). W wiekszosci cywilizowanych krajow sie
Co do reszty brzmisz trochę dziwnie, może nawet trochę bardzo więc nie chce się do tego odnosić.
@Damntrain: Bo orzekl tak trybunal kuchenny?
jaja se robisz? Tak z dnia na dzien konstytucja zaczela byc lamana bo tak kucharka orzekla? Dobry jestes (a to ponoc ja brzmie dziwnie :DD) No tak. ja brzmie dziwnie bo braun wcale swieczki nie zgasil. On tylko gasnice
konfederacja narzuca mi ideologie kosciola. Sprzeczna z moja. Za morde chcialaby mnie trzymac.
JESZCZE RAZ ZAPYTAM BO UNIKNALES