Aktywne Wpisy

heksengerg +231
źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
njay +107
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz

nadal sprawny! Jak kiedyś go odpaliłem to aż się świeci na niebiesko, ale to musiało oczy niszczyć.
20kg jak nie więcej historii
Kur.. co ja pier jakie wormsy. Popylalo się w Larry 7 oczywiście! Ja nie gej! Xdddd
#gry
źródło: 20240610_133621
Pobierz@Martenzyt_waleczny: pewnie źle wyregulowany
ja sam z początku miałem ustawione 60Hz itp.
dopiero kuzyn mnie oświecił jak wyregulować
Nikomu nie przeszkadza
Po co to wyrzucać.
@Martenzyt_waleczny: przez 15 lat takiego myślenia masz do wyrzucenia kontener...
Taki trochę wykop dla seniora efekt ;)
źródło: temp_file631332050970355101
Pobierz