Aktywne Wpisy

Wontensso +127
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +82
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz

Bo to właśnie Biedroń i Śmiszek, którzy posiadają wspólnie kilkanaście mieszkań, będą reprezentować listę, która - w teorii - jest stworzona, aby wybór mieli ludzie pracy, robotnicy i ogólnie szeroko pojęty "współczesny proletariat".
Trzeba im oddać skuteczność w działaniu. Twór, który działa na bazie importowania - niemających nic wspólnego z polską rzeczywistością - problemów z USA, jeszcze mocniej wypełni im kieszonki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chapeau bas dla tej bezideowej pary! Marks, Engels czy inny Che Guevara i Fidel się w grobach przewracają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #bekazlewactwa #polityka
źródło: Biedron-i-Smiszek-powiedzieli-sobie-tak-.-Pokazali-zdjecia.-Milosc-to-milosc_content
Pobierztyp co budował obozy koncentracyjne dla homo xd
źródło: D56yzOCWwAAVKZ7
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: Z tego co kojarzę Śmieszek w Europarlamencie = kolejny Razemek w Sejmie, więc jest jakiś pozytywny akcent. W-----a mnie, że w Polsce lewaki zamiast na Razem to albo nie głosują wcale albo głosują na c--j wie kogo bez poglądów.
Z drugiej strony jest to samo w sumie, bo Konfa wprowadza Sośnierza i Brauna. Co to ma w ogóle k---a być? xD
A po drugiej stronie Mao, doborowe towarzystwo.
@Fidelis: o wszystkim i o niczym. Zwykła prywatna rozmowa, która zeszła trochę na tematy polityczne. Po prostu okazało się, że mamy wspólnych znajomych i kiedyś się spotkaliśmy.
@Tywin_Lannister: lewica chciała utemperować Kohuta czy coś i wystawić Koniecznego na Śląsku bo lewicowiec od razem zamiast Kohuta, ten się odwinął i wystartował ale z listy KO i rozjechał Koniecznego. To pokazuje jak lewica nie rozumie wyborców i czego chcą ludzie z danych regionów.