Wpis z mikrobloga

#p0lka #przegryw #incel #blackpill

Fajnie widzieć, że Polska się zmienia i przechodzi z katolskiego zaścianka do multikulturowego i tolerancyjnego społeczeństwa. Co prawda nadal będą pewne wyjątki w postaci incelstwa i Januszerii, która ocenia wartosc człowieka tylko i wyłącznie przez pryzmat koloru skóry, jednak cieszę się bardzo, że Polki chcące spędzić w Polsce będą miały większy wybór wśród mężczyzn i nie będą skazane tylko i wyłącznie na p0lskiego Jana z tuszą i bagnem w gębie…

Liczę, że te zmiany szybko doprowadzą do zalegalizowania aborcji na życzenie w Polandii :))
Mamaboss - #p0lka #przegryw #incel #blackpill

Fajnie widzieć, że Polska się zmienia ...

źródło: IMG_1962

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mamaboss: Dokładnie kochana. Aż miło patrzeć jak p0lki czują się bezpiecznie w objęciach prawdziwych mężczyzn :))) Naprawdę się cieszę, że Polandia się rozwija i staje się coraz mniejszym zaściankiem. Zmiany zachodzą powoli, ale jednak tendencja mknie do przodu co mnie zadowala i daje nadzieję na przyszłość :)))
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Ja tak samo, ogólnie cała Turcja wymiata. Tam jest wszystko: dobre jedzenie, super imprezy, niesamowite haki i jeszcze zakupy. Mogłabym tam mieszkać ()

@Mamaboss Żebyś wiedziała. p0lus by sie nie potrafił pohamować i by od razu chciał zmacać kobietę nawet podczas takiego niewinnego tańca. Niedobrze się robi od tych napaleńców...
  • Odpowiedz
  • 0
@WyzwolonaPodrozniczka ale to bezsensu, po co masz sie tu marnować? Jedyne co to plujesz na Polske, czy Polakòw jedz tam I bedziesz szczęśliwa, przyjaciele mijają, a rodzine mozesz odwiedzać. A tak to bedziesz miala I mnostwo niskich sprzedawcow kebabòw czy ladna pogode.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: ale przecież murzyni śmierdzą, kiedyś pracowałem z jednym to nawet jak wyszedł z pod prysznica to poczułem zapach podobny jak w zoo przy wybiegu dla słoni. A najgorsze jak taki przypadkiem cię przy robocie dotknie, skóra jak by z papieru ściernego.
  • Odpowiedz
  • 0
@zulugulubenc2: Nigdy nie czułam, natomiast smród p0laka czuje się norotycznie w wakacyjne miesiące w Polsce… ewidentnie macie problemy z higieną. Poza tym nikt nie mówi, że każdy bambo jest zadbany i czysty, flejtuchy są wszędzie, wśród każdej nacji :))
  • Odpowiedz