@CrazyHaze: kiedyś- porozmawiać. Ale teraz, wiedząc, że takich słów się nie zapomina - podziękować za współpracę. Wszystko zależy od tego jakie masz standardy i jak się komunikujesz na codzien. Dla jednych to będzie "normalna" wymiana zdań, a dla innych coś, co zostanie w nich na zawsze.
być na każde zawołanie i wyłączność
No jak macie związek, który nie jest otwarty, to wyłączność jest normalna. Kwestia tego co ustaliliście. Jeśli nie
@czescmampytanie: konkretnie ci napisałem nie będę tutaj pisal litanii , w życiu bym do kogoś kogo kocham nie powiedział tak , poszło o to że nie odpisuje nie daje znać a cały czas to robię że niby mam w------e a tak nie jest , słowo przez słowo i dostajesz taki tekst to nie jest normalne manipuluje to mną ta dziewczyna wmawiając mi że jestem taki sraki i owaki nikt nie
@kasiknocheinmal: dla mnie usłyszeć coś takiego jest nie do przejścia nigdy bym tak nie powiedział do kogoś kogo kocham , poprostu takie słowa dla mnie nie mają miejsca , z głupoty awantura i szukanie dziury tam gdzie jej nie ma to co będzie gdy pojawi się naprawdę jakiś problem pobije mnie ? Nie tędy droga ...
@kasiknocheinmal: będzie tylko koniec końców i tak ja będę ten zły i jak to zraniłem że musiała tak powiedzieć , ja nie rozumiem robienia dramy bo nie odpisuje wtedy kiedy chce mam też swoje zajęcia swoje pasje nie jestem ideałem i takich nie ma ale nie mam sobie nic do zarzucenia jeżeli chodzi o jakieś zdrady pisanie z innymi bo to też poruszony temat , nie chce sobie dawać wchodzić
Co byście zrobili po takim tekście
#zwiazki #tinder
Komentarz usunięty przez autora
@thorgoth: i od razu wiadomo że jesteś dzieciakiem w wieku gimbazjalnym ¯\(ツ)/¯
@CrazyHaze: obróciłbym się o 360 stopni i wyszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No jak macie związek, który nie jest otwarty, to wyłączność jest normalna. Kwestia tego co ustaliliście. Jeśli nie