Aktywne Wpisy
koniolizator +37
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Szczegóły poda mi firma, z którą współpracuję pewnie pod koniec tygodnia, ale chciałbym być przygotowany.
Z jaką datą wystawiacie fakturę za dany miesiąc pracy? Powiedzmy, że pracowałem cały czerwiec na b2b. Fakturę wystawiam z dniem 30.06 czy 01.07? Jak wpisujecie swoją usługę i w jakiej jednostce?
168h programowanie powiedzmy 168h x 100 zł czy może jako usługa programowania 1 x 16800 zł?
#it #b2b #programowanie #farmacja
jednostka to w sumie mało istotne, czasami cała kwota czasami stawka x ilość godzin
@Kieres: tak jak masz w umowie
@Kieres: Data sprzedaży - ostatni dzień miesiąca. Data wystawienia np. kolejnego dnia.
Polecam 150 czy 200 zl inwestycji w ksiegowa.
Rozliczam się stawka godzinowa wg liczby przepracowanych godzin więc wpisuje jako jednostka koszt 1 godziny i liczbę sprzedanych przedmiotów jako liczbę przepracowanych godzin.
Koszt dojazdu czy inne takie rzeczy na tej samej fakturze jako inny punkt.
Może być kwota za miesiąc
Może być za godzinę
Może być za dzień
W zależności jak się dogadasz
wystawiam godzinowki czyli 168 x 100zl, ale mozna tez dniowki, zalezy jak masz umowe, na fakturze uslugi informatyczne chyba