Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +194
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

guovens +49
źródło: temp_file1372746485724365402
Pobierz

14.7 kg zrzucone od 21 lutego, jest to mój drugi kamień milowy o którym pisałem bodajże miesiąc temu (przy wpisie na 109kg). Nie powiem, maj uznaje za miesiąc lekko stracony (majówka oraz lekkie poluzowanie) jednakże co nieco udało się zrzucić. Do celu zostało 6.6kg, jednakże przez to że biorę udział w #igrzyskabebzonow myślę że może troszkę więcej się uda zrzucić przez rywalizację bo chłopaki Cisną mocno ( ͡º ͜ʖ͡º) co do checkpointa kolejnego, to chyba będzie już po prostu "meta", raczej w czerwcu nie uda mi się zrzucić 6kg (zwłaszcza że już troszkę na tej redukcji siedzę i powolutku zwalnia to wszystko) jednakże w lipcu wreszcie, pierwszy raz od 6 lat waga pokaże 2 cyferki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) tak więc ja lecę dalej robić swoje, Mirków z igrzysk pozdrawiam, jesteście w tym samym miejscu gdzie ja byłem 3 miesiące temu i mam nadzieję że widząc moje posty nabierzecie wiary że to się uda (。◕‿‿◕。) #redukcja #mirkokoksy
Najlepsza motywacja, to widoczna poprawa sylwetki i lecące w dół cyferki na wadze :)
No i wchodzę xDD
One czekały po prostu
A co do spodni - nie kupuj zbyt dużo za jednym razem, ja musiałem 2 razy zmieniać po 3 sztuki ;p