Wpis z mikrobloga

121.3kg->106.6kg ( ͡ ͜ʖ ͡)
14.7 kg zrzucone od 21 lutego, jest to mój drugi kamień milowy o którym pisałem bodajże miesiąc temu (przy wpisie na 109kg). Nie powiem, maj uznaje za miesiąc lekko stracony (majówka oraz lekkie poluzowanie) jednakże co nieco udało się zrzucić. Do celu zostało 6.6kg, jednakże przez to że biorę udział w #igrzyskabebzonow myślę że może troszkę więcej się uda zrzucić przez rywalizację bo chłopaki Cisną mocno ( ͡º ͜ʖ͡º) co do checkpointa kolejnego, to chyba będzie już po prostu "meta", raczej w czerwcu nie uda mi się zrzucić 6kg (zwłaszcza że już troszkę na tej redukcji siedzę i powolutku zwalnia to wszystko) jednakże w lipcu wreszcie, pierwszy raz od 6 lat waga pokaże 2 cyferki ( ͡ ͜ʖ ͡) tak więc ja lecę dalej robić swoje, Mirków z igrzysk pozdrawiam, jesteście w tym samym miejscu gdzie ja byłem 3 miesiące temu i mam nadzieję że widząc moje posty nabierzecie wiary że to się uda () #redukcja #mirkokoksy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kurvinox_domino: problem się zacznie jak się skończą stare spodnie i trzeba będzie pół szafy wymienić. Ja spadłem zimą z XXL do L i z 36 w pasie do 29. To były mimo wszystko przyjemnie wydane pieniądze :D
  • Odpowiedz
@Kurvinox_domino Gratulacje, sam spadłem ze 126 do 81 między 07.2022 a 10.2023 :) Świetna sprawa. Jak jeszcze dorzucisz aktywności cardio, to dopiero będzie kop do motywacji.

A co do spodni - nie kupuj zbyt dużo za jednym razem, ja musiałem 2 razy zmieniać po 3 sztuki ;p
  • Odpowiedz
  • 1
Elegancko, lecisz dalej :) u mnie w tym miesiącu waga skoczyła z 99kg na 100kg ale w pasie -3cm :) Oprócz diety wprowadziłem siłkę i lecialem miesiac w okolicach zera kalorycznego żeby się łatwiej zaadaptować do powrotu do treningu, podbiłem węglowodany więc możliwe że to kwestia retencji wody.
  • Odpowiedz