Wpis z mikrobloga

Nie wiesz nawet kim jest ta baba ale dokładnie wiesz co miała na myśli xD

@PanAlbert: No nie wiem kim jest. A domyślam się dlatego, że w takich określeniach raczej nie chodzi o wypominanie komuś wzrostu, Jak mówił Sikorski - "prezydent może być niski, ale nie może być mały". Tu też raczej nie o wzrost chodziło, a cechy osobowe Właśnie po to się tegu używa. Obejrzałem w życiu wystarczająco dużo
  • Odpowiedz
No nie wiem kim jest. A domyślam się dlatego, że w takich określeniach raczej nie chodzi o wypominanie komuś wzrostu,

@Lambo994: No raczej - cóż za pewność opinii xD

prezydent może być niski, ale nie może być
  • Odpowiedz
@PanAlbert: A we mnie budzi politowanie jak dorośli faceci spłakują się jak piczki, że baba z TVN nazwała ich "małymi". Wy płatki śniegu, jak Was ktoś na parkingu i brzydko nazwie, bo zajęliście mu miejsce to chyba miesiąc będziecie pisać o tym na wykopie jak czujecie się osobiście obrażeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanAlbert: Jacy wy jesteście toksyczni oraz jednolici. Dyskusja z prawakami zawsze skończy się tym, że jak ktoś nie zgodzi się z ich punktem widzenia, to finalnie wyzwą innych od upośledzonych albo p--------h myśląc, że zdanie jakiegoś nieudacznego randoma z Internetu zrobi na kimś wrażenie XDDD A no i oczywiście chociaż to oni wyzywają i plują 10 X bardziej niż te baby w TVN, zawsze stawiają się w roli ofiary. A
  • Odpowiedz
@Polejmnie: Nie rozum umiem dlaczego zaznaczony jest świecznik? Oburza cię wiara innych ludzi? Jakby miała krzyż to też byś zaznaczył?

Zresztą ten świecznik nie musi oznaczać, że ona jest Żydówką.
  • Odpowiedz