Aktywne Wpisy
Kowal19888 +92
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +4
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
#heheszki
@Polejmnie: autorytety?
@Polejmnie: w sensie, że chciałbyś zakazać pokazywania w telewizji ludzi, którzy nie są chrześcijanami, czy o co chodzi? xD
Spróbujmy sobie wyobrazić taką wypowiedź zachęcającą do wyborów:
"Grube, krzykliwe kobiety nie zwyciężą z nami!"
@b4kus: Dlatego nie napisałem "otyłe", tylko "grube"
@KotBojowy: Skoro TVN do niej przyjechał do domu poprosić o opinię to według TVNu widocznie jest autorytetem. Co prawda TVN ma niskie standardy autorytetów jakieś Gulczasy i inne patologie, ale taki mają standard.
@djtartini1 Czyli każda osoba która ma wywiad w stacji telewizyjnej, wg władz tej stacji jest autorytetem?
Ciekawa koncepcja.
@Lambo994: Nie wiesz nawet kim jest ta baba ale dokładnie wiesz co miała na myśli xD
Ja natomiast pisząc Gruba, miałem na myśli grube ryby, czyli kobiety mające władzę i koneksje.
Beka z takich obrońców autorytetów xD
@ipkis123: Nie, ale nie przychodzą do domu randomowych osób i nie pytają o zdanie w sprawie wyborów. Tak robią tylko z osobami, które uważają za autorytety- to nie jest krótka wypowiedź randomowej osoby na ulicy. Więc po prostu mieszasz dwie różne sprawy, celowo, bo uważasz, że jeśli nie masz racji to jest osobisty
@kapitan_b---a: Wyjaśnię ci cytatami:
''Ksenofob - nie zwraca uwagi na to, co dana osoba mówi czy robi, ale jedynie na to, kim ona jest