Wpis z mikrobloga

@3x32 gurde, ja znam historię ukrainki, co w trakcie wojny pojechała sobie na wakajki do Dubaju z psiapsiami. C--j z tym, że jej chłop to jakiś oficer i siedział wtedy na froncie. A no i podobno poleciała za jego kasę (coś tam że mieli jej nie ruszać, bo to były oszczędności na czarną godzinę). Są w trakcie rozwodu.
  • Odpowiedz
Nikt tak nie spamuje zdjęciami z egzotycznych wycieczek, czy nie popisuje się pieniędzmi jak panie na wschód od Polski

@DonTadeo: na wschód od odry*, panie z polski wcale nie są lepsze
  • Odpowiedz
@3x32: jestem w Turcji i trochę rozmawiałem z polską rezydentką, Rosjanami czy Turkami o tym pociągu do Turków i jest bardzo proste wyjaśnienie dlaczego tak jest ,ale wykopowe incele nie zrozumieją i tak.
  • Odpowiedz
@3x32: Turcy mają słabość do słowiańskiej urody i lubią dziewczyny ze wschodniej Europy, bo nie są tak wymagające jak Turczynki, które są wychowywane często jak księżniczki. I które są bardzo materialne.
Turczynki chcą też szybko oświadczyn, a chłopak jest przez ich rodziców maglowany o wszystko - dochody, pracę, dom czy samochód. Dodatkowo Polki mają dużo większy dystans do siebie, można z nimi pożartować, Turczynki nie mają takiego humoru.
Polki natomiast
  • Odpowiedz