Aktywne Wpisy

shaelix92 +468

źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
#nieruchomosci
źródło: flipnapierwotnym
Pobierz1. hiszpania jest passe
2. PCC 10%
3. OKUPAS!!!!
4. tylko w Polsce, tylko od flipera na pierwotnym. czyli cena dewelopera +20%
A nie taki paździerz jak ten niżej, pytałem o podobne i możesz kupić coś takiego z widokiem na morze i miejscem w garażu za 450k cbl.
źródło: alicante
Pobierzjuz sie zaczyna obrona rynku? Bo nie bedzie komu odsprzedac zlotego interesu?.... ehhhh :)
@mickpl: to czemu nie kupujesz?
@mickpl: To wrzucić wtedy ten apartament z widokiem na morze za 450k, a nie jakieś randomowe zdjęcie xD
@mickpl: proszę mick kup takie mieszkanie to się dowiesz dlaczego to zły pomysł xD
Komentarz usunięty przez autora