Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +273
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam masę znajomych o poglądach centro czy lewicowych i też ich to wkurza. Byłem kilka razy na zachodzie w tym roku i też tam zastanawiali się co za debil to wymyślił i co to realnie daje.
Po drugie jeżeli nie potrafisz rozróżnić obu powyższych sposobów to coś z
@LordDominatus: żebyś umarł z odwodnienia? Przecież picie z takiej butelki jest jeszcze bardziej skomplikowane niż z tej po prawej, nie ogarnąłbyś... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Prawactwo niezależnie od sensowności pomysłów przychodzących z UE krytykuje wszystko jak leci żeby nam zrobić polexit i rzucić Rosji na pożarcie, więc krytykują nakrętki.
Lewactwo niezależnie od sensowności pomysłów przychodzących z UE wspiera wszystko jak leci żeby nam zrobić Stany Zjednoczone Europy i rewolucję kulturową na miarę Mao, więc popierają nakrętki.