Wpis z mikrobloga

Jest mi to obojętne, która ekipa wygra zachód, bo i tak będzie musiała przełknąć gorycz porażki z Bostonem, jednak wolałbym, żeby historycznie wyszła z 0-3 Minnesota, gdyż Dallas i ich kibice są zbyt pyszni, a zwłaszcza wczoraj Radosław Hyży w studio Canal+ Sport, nie dało się słuchać tego jego stronniczego pierd@#nia i umniejszania celtom.
#nba
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzdzystyDzejson: Rudy zawsze pluje jadem, typ który go zatrudnił musi być jeszcze głupszy od niego. #!$%@? takie bzdury na lewo i prawo, że nie wiem jak można tego słuchać. Sądziłem, że to tylko największy hejter lebrona, a to po prostu hejter wszystkiego. W sumie możecie sobie ręce podać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Btw. Mimo wszystko zgadzam się z opinią, że bez różnicy kto wygra zachód, ważne
  • Odpowiedz
Fakty są takie, że pomimo przewagi przegrywają finały

@SenegalMamWSercu: Haha, pomyślałeś nad tym w ogóle?

Ten Boston, czyli z JT i JB był w finałach NBA 1 raz, słownie "jeden" raz, z wielokrotnym mistrzem Golden State Warriors, który krył ich doświadczeniem i talentem w tamtym czasie, z Warriors, którzy pokonali na zachodzie w 1. rundzie Denver 4:1 z Jokicem, w 2. rundzie 4:2 Grizzlies z Ja, Jarenem i Dillonem, w
  • Odpowiedz
@DzdzystyDzejson dobra, nie zesraj się tam na zielono. Jak taki jesteś pewien Bostonu to po co w ogóle zerkasz na zachód skoro nie ważne co wyjdzie i tak ich zmieciecie. Wielki Boston, 6 razy w finałach konferencji ostatnio a raz tylko dostali się do finałów. Sprawdź lepiej czy nie masz LeBrona pod łóżkiem skrzatofilu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz