Wpis z mikrobloga

@mickpl: Apel podobny jak apel Morawieckiego, żeby banki podnosiły oprocentowanie - Państwo ma narzędzia, żeby wpływać na biznes, nie musi "apelować". Apele to tylko są dla ludzi, żeby myśleli że polityk coś zrobił.
  • Odpowiedz
@mickpl: Czy jest możliwość wynajęcia Twojej osoby do negocjacji z deweloperem? Przydałby mi się ktoś kto by mu wytłumaczył, że jego czas minął i ma mi obniżyć cenę :D
  • Odpowiedz
  • 261
@Makowiecky: Niestety, deweloper jest takim samym nosaczem jak każdy, tylko w kasku i garniturze. Żadnych negocjacji tu się nie da wdrożyć, trzeba przycisnąć brakiem klientów i perspektyw XD
  • Odpowiedz
@mickpl: Cieszę się, że są politycy przeciwni kredytowi 0%, ale niezmiennie bawi wydźwięk Twoich postów, kiedy piszesz coś typu

Obniżać ceny raz, drogo już było XD

Wydaje mi się, że tego typu żądania widziałem w Twoim wydaniu już przynajmniej kilka razy. Ale liczę, że ceny spadną i w końcu na 40 (35?) urodziny kupisz sobie upragniony kurnik :)
  • Odpowiedz
@Makowiecky

@mickpl: Czy jest możliwość wynajęcia Twojej osoby do negocjacji z deweloperem? Przydałby mi się ktoś kto by mu wytłumaczył, że jego czas minął i ma mi obniżyć cenę :D

Pośrednik @mickpl tego jeszcze nie było ( ͡º ͜ʖ͡º) ciekawe czy będzie brał prowizje od jednej, czy dwóch stron? ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@mickpl: proszę cie zamilcz, człowiek widzi pozytywne wiadomości, zaczyna się nakręcać i nagle widzę twój post o obniżkach, już jestem powiem że nic z tego nie będzie
  • Odpowiedz