Aktywne Wpisy
wykop +39
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
Pracuje 7 lat w jednej firmie na umowie o pracę oczywiście czas nieokreślony. Doszły mnie słuchy że będą chcieli mnie zwolnić gdy wrócę z długiego urlopu. Chciałbym się przygotować jakoś na te ewentualność, jak to jest z tą odprawą, co zrobić żeby się o nią ubiegać? Czy pracodawca może tak poprostu zwolnić pracownika z zachowaniem okresu wypowiedzenia nie wypłacając odprawy?
#pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Aegithalos i kolejny geniusz, znajdź mi proszę podstawę do odprawy dla pracownika, który jest zwalniany, bo pracodawca już go nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@PanKapibara: Tak zgadza się ale może to być podstawą do dalszego dochodzenia w sądzie pracy. Rodzi to pytanie czy był kiedykolwiek informowany o słabych wynikach.
Zwolnienie pracownika na podstawie słabych wyników szczególnie po 7 latach pracy bez jakichkolwiek przesłanek do tego nie jest takie proste w uzasadnieniu.
Chyba że jest to redukcja etatów to co innego. Napewno wypowiedzenie