Wpis z mikrobloga

#nerwica #depresja #gownowpis #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Hej
29 lvl here. Od 3lat nerwica, stany lekowe i depresja. Ostatni rok to istny koszmar. Od roku rowniez na lekach. Obecnie jestem na pregablina 300mg - 150mg rano i na wieczor do tego fluwoksamina 150mg na wieczor. Majac 21lat problem z sexem nie bylo chcialo mi sie i to bardzo. Jak nerwica narastala juz przestawalo mi sie. Bedac na tych lekach obecnie to mi sie juz nawet skorki z benisa sciagac sie nie chce. W sumie nie jest mi z tym źle. Najgorzej denerwuje fakt jak przed tą nerwica i zabiegiem ktory to spowodowal moje zycie bylo fajne. Wynajmowalo sie pokoj w #szczecin w weekend zapalilo sie lufke ziola , 4 piwka desperados i taka bania na lozku byla. Ehhh piekne czasy ale to juz chyba nigdy nie wroci.
  • 10
  • Odpowiedz
@mateuszdinozaur: Biorę kilka lat na początku jak zacząłem brać jeździłem prawie codziennie do miasta wydawało mi się że się zmieniłem i jestem normalny ale to było tylko złudzenie.Widzialem wtedy swiat przez różowe okulary niczym się nie martwiłem ale w końcu zszedłem na ziemię bo życie to nie film.

Biorę dulokstyne to lek snri
  • Odpowiedz