Aktywne Wpisy
Njal +427
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Knamga +21
Hiszpanie kiedyś mieli takie bogactwo, że wielkie gwiazdy nie grały w wyjściowej jedenastce, teraz powołują 17 letniego Yamala, bo nie ma lepszych.
Druga linia Hiszpanów była kiedyś najlepsza na świecie (Xavi,Iniesta,Busquets,David Silva,Xabi Alonso,Koke,Isco,Mata,Fabregas,Cazorla). Teraz w drugiej linii mają zawodników z Villareal,Sociedad czy Girony xD
Powołani są między innymi Cucurella albo 39 letni Jesus Navas. O Włochach to nawet nie ma co pisać, mega zjazd.
#mecz #euro2024 #pilkanozna
Regres: Belgia, Chorwacja, Włochy, Hiszpania, Niemcy, Holandia
-Immobile
-Veratti
@Kopyto96: Trafili złote pokolenie przez co rządzili w latach 2008-2012, ale przez wiele lat wcześniej każdy turniej wyłapywali oklep. Skorzystała na tym też Barcelona, która wtedy była w primie bo połowa ich składu to było właśnie to złote pokolenie. Teraz wrócili do tego co wcześniej było.