Aktywne Wpisy
Close9 +11
Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje

LuzikSebastian +207
źródło: 1000003912
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Skoro nie wierzysz ze cfd z xtb trafia na rynek, to rano o 9:00 ustaw zlecenie kupna oczekujace cfd budimex w liczbie 2137 za cene np 15pln, a potem zobacz arkusz zlecen "prawdziwych akcji" czy to zlecenie zakupu tam czeka
Komentarz usunięty przez autora
zacząłem czytać i już w pierwszym argumencie masz podstawowy błąd . u zadanego polskiego brokera podlegającego pod knf nie ma dźwigni większej niż 5 np . na polskie akcje cfd ( bo chyba o tym zaczęliśmy i kontynuowalismy ) . poza tym jak możesz pisać o sprawdzeniu teraz jak
no tak @Vateusz23 pojęcia nie ma dlatego się nie dziwię ze kasuje posty w których bzdury pisze bez pojęcia o instrumentach
nie chodziło mi o dźwignię, tylko o liczbę akcji w CFD, nie pisaliśmy o dźwigni.
źródło: wywody
Pobierzxdddd
jeszcze powiem ci ze dwa razy moja pozycje akcyjną "potrajałem" w ten
to co masz widoczne na konsoli xtn jest teoretczynie w twoim posiadaniu. jest jak w banku gdzie masz bilans konta ktory tez jest "teoretczyny", bo jakby ludzie zrobili run na banki w tym samym momencie to okazaloby sie ze nie wszystkim moze wyplacic pieniadze.
@micomak: ike to polskie konto emerytalne z limitem wplaty ustalanym w złotówkach. obcej waluty na ike nie wpłacisz.