W ramach przypomnienia dla wszystkich, starych i nowych, ponieważ masa rudych zielonek stara się odwrócić uwagę od oblesnego menelomana i benzoluba:
Żeby przypopmnieć dlaczego Sławomirowi Nowakowi należy się taki hejt, pomijając sprawę zniszczenia uniwersum, powiem, że: Bił własną żonę i opublikował zdjęcie jej rozbitego łuku brwiowego
Oglądał jak jego żona jest pukana przez Mariusza
Wąchał gacie majora
Oglądał wyciskanie pryszczy
Wysłał własnego ojca do dpsu
Oferował pijanemu menelowi s--s oralny
Uprawiał s--s z kolegą na koloniach
Pijany wyzywał kobiety i przypadkowych przechodniów w Niemczech
Zrzygał się na lajcie w obecności policji
Kazał nawąchanemu majorowi zostać na zewnątrz przy minusowych temperaturach, bo by go nagrała konkurencja
Po tym jak major wyszedł z odwyku od razu mu kupił tiger Nitro
Podstawiał majorowi prostytutki, żeby udawały, że się w nim kochają, rujnując psychę majorowi. Właśnie wtedy major zaczął co raz częściej zażywać nitro
Podsłuchy i zabranie jakiejkolwiek prywatności mieszkańcom szkolnej
Oglądał z przyjemnością odleżynę Kononowicza
Grozi każdemu pozwami jeżeli go obrażą, Sławku proszę mnie pozwij. To mnie nie zabije to przyjemność dla mnie.
Tyle mogę sobie przypomnieć prosto z głowy, piszcie jak coś jeszcze pamiętacie. #patostreamy #kononowicz
W ramach przypomnienia dla wszystkich, starych i nowych, ponieważ masa rudych zielonek stara się odwrócić uwagę od oblesnego menelomana i benzoluba:
Żeby przypopmnieć dlaczego Sławomirowi Nowakowi należy się taki hejt, pomijając sprawę zniszczenia uniwersum, powiem, że:
Bił własną żonę i opublikował zdjęcie jej rozbitego łuku brwiowego
Oglądał jak jego żona jest pukana przez Mariusza
Wąchał gacie majora
Oglądał wyciskanie pryszczy
Wysłał własnego ojca do dpsu
Oferował pijanemu menelowi s--s oralny
Uprawiał s--s z kolegą na koloniach
Pijany wyzywał kobiety i przypadkowych przechodniów w Niemczech
Zrzygał się na lajcie w obecności policji
Kazał nawąchanemu majorowi zostać na zewnątrz przy minusowych temperaturach, bo by go nagrała konkurencja
Po tym jak major wyszedł z odwyku od razu mu kupił tiger Nitro
Podstawiał majorowi prostytutki, żeby udawały, że się w nim kochają, rujnując psychę majorowi. Właśnie wtedy major zaczął co raz częściej zażywać nitro
Podsłuchy i zabranie jakiejkolwiek prywatności mieszkańcom szkolnej
Oglądał z przyjemnością odleżynę Kononowicza
Grozi każdemu pozwami jeżeli go obrażą, Sławku proszę mnie pozwij. To mnie nie zabije to przyjemność dla mnie.
Tyle mogę sobie przypomnieć prosto z głowy, piszcie jak coś jeszcze pamiętacie. #patostreamy #kononowicz
Naprawdę są gorsze rzeczy, które zrobił, a wybrałeś rozdmuchane bzdury XD