Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +112
źródło: 20250412_080107
Pobierz
mobutu2 +65
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
źródło: data10
Pobierz

źródło: temp_file906295032115194361
Pobierz@Lardor: To polej wrak benzyną i podpal - tak dla draki. Kierowca był pijany więc auto i tak mu przepadnie, wyświadczysz mu tylko przysługę.
@goferek: Trochę tak xD
Komentarz usunięty przez autora
@goferek: A przez głowę Ci przeszło, że ten argument oznacza to, że z rana jest tam wzmożony ruch dzieci i większe prawdopodobieństwo, że kogoś by zabił?
@tigga: i jak jako dorosły mam przewidzieć że n------y albo i nie kierowca zaraz w-------i się we mnie na chodniku?
Przewidzieć mogę więcej przechodząc przez jezdnię, ale w sytuacji gdy rozpędzony samochód wypada z drogi nie masz szans na reakcję.
@goferek: Tu chodziło raczej to, że od około 8 jest tam wzmożony ruch pieszych, ze względu na obecność szkoły w pobliżu.
Zawsze mnie śmieszy jak ktoś się przypierdziela bez sensu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lardor: jak n------y to do domu
@dondon: no a jak, przecież to normalne że ktoś przelatuje (dosłownie i w przenośni) przez chodnik mercedesem z prędkością co najmniej 100km/h patrząc po zdjęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■