Aktywne Wpisy
Vamyss +214
To co widzicie u góry to Carbonara w jednej z lepszych knajp we Włoszech, w Pizie, bardzo blisko krzywiej wieży.
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
źródło: image_picker_E719D158-DC17-44B0-8F4E-9BF316FFE423-61109-00000DC1D4E8AFA8
Pobierz
tesknilam_ +546
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Reszta nie podpowiadać
#motoryzacja #heheszki
źródło: IMG_20240522_095157
Pobierz@PiotrFr: jakby nie piekło to byś nie robił zdjęcia, nie zaznaczyłbyś później czerwonym kółeczkiem sygnalizacji, no i nie byłoby tego posta xD
tak było, nie zmyślam, byłem tą minutą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Zwykle nie ma problemów żeby samochód i rower mogły się minąć na takim zwężeniu
2. Jak już zmieni się na zielone to nie blokuję samochodów z tyłu jadąc 15km/h
Podsumowując w większości przypadków sprawia to, że płynniej przejadę ja ale też auta za mną. Nie ma się co spinać
Tak, bo rowerzysta jadący na czerwonym jest jak yeti xD
źródło: 2024-05-22 12.03.03
PobierzGłupio wyszło, nie?
Pierwszy wjechał za sygnalizator i ustępuje pierwszeństwa (strzałka nie znaczy "jedź na pałę") a drugi niewiadomo gdzie jedzie, więc stoi przed. Dla mnie wszystko ok, więc wytłumacz co jest nie tak
Oczywiście to może być trudne do zrozumienia dla kogoś, kto nie wie, że przed zieloną strzałką warunkową trzeba się zatrzymać.
źródło: 1000001429
Pobierz