Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
jaki jest wg was najwiekszy #redflag u #rozowepaski ? spotykalem sie juz z wieloma kobietami, mlodsze/starsze, z róznym wyksztalceniem (po podstawówce jak i na doktoracie), ciche myszki jak i dynamiczne imprezowiczki i jeden wspólny mianownik od razu mi mówił że dana laska bedzie miała nie do końca poukładane w główce - tatuaże.
moze to moje nieszczescie ze tak trafialem ale serio, każda która miała tatuaz robila wieksze (czesciej) lub mniejsze problemy wychowawcze. w wielu przypadkach zaczyna sie niewinnie od slodkiego malego tatuazyku za uszkiem lub w innym niewidocznym miejscu a potem apetyt rosnie i kolejne bazgrolki laduja na recach, plecach czy bardzie jwidocznych miejscach. o ile na poczatku znajomosci one nie dawaly oznak ze bedzie "wesolo" to z czasem to i tak wychodzilo i przestawaly sie kontrolowac - czeste humorki, awantury o nic, szantaze, potem zdrady, a nawet proby zrujnowania mi zycia. serio, nigdy wiecej baby z tatuazem, juz pomijam ze to wg mnie bardzo obniza atrakcyjnosc danej kobiety. o tyle dobrze ze same sie oznaczaja :) #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja bym nie nazwał tego red flag tylko po prostu cechy charakteru czy gustu, tatuaże stały się tak popularne że nie wiadomo już czy ktoś był więzieniu czy po prostu lubi jak go się kuje :D. Ja myślę że duża cześć ludzi robi tatuaże w szczycie pobudzenia wtedy taki ból działa pobudzająco i potem się uzależniają od tego, po prostu tresują ciało na zaspokajanie w taki sposób.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): - kolorowe włosy
- kolczyki w innym miejscu niż uszy
- tatuaże
- ons/fwb w przeszłości
- lewicowe poglądy
- narzekanie na
  • Odpowiedz
@@mirko_anonim Wybacz, ale dziwna ta lista. Choć coś na koniec do niej dopiszę. Kolorowe włosy u 20-latki, why not? Bunt ma i tyle dalej od 15 roku życia np. 33-letnia ok, zgoda, za stara na bunt np. Narzekanie na mężczyzn każda dziewczyna plotkuję i każdy facet też, nie wierzę, że przy % nie gadałeś która koleżanka ma cyce jak donice itd. Tatuaże raczej nie, bardziej dla mnie jakaś dusza artystyczna, szalony charakter,
  • Odpowiedz
@programista15cm: To co masz wyżej, La Senza? Jakoś Kaśka Niezgoda ex-Kamela w koronkach za 300 PLN nie będzie premium, a taka Małgosia Socha w majtkach z Pepco będzie wyglądała jak milion dolarów. Dla mnie to jest mega proste;)
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: a gdzie tu widzisz obraze?
polowa polek jest otyla - otylosc nie jest piekna
wiekszosc kobiet nie chce dbac o dom, czemu sie nawet nie ma co dziwic, bo pracuja :p
I to sa obiektywne fakty.
Jestes przewrazliwiona. Swoja droga, bronie tatuazy, to moze jakies dziekuje sie nalezy? :p
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: A jak jestes taka praworzadna i sprawiedliwa, to poakz komentarza, gdzie bronisz mezczyzn w miejscach gdzie obwinia sie nas za doslownie wszystko.

Oczywistym jest ze tego nie zrobisz, bo jestes hipokrytka i potrafisz bronic tylko kobiet i atakowac tylko mezczyzn.
  • Odpowiedz
Jaki rozjuszony

@choochoomotherfucker: I w tym momencie koncze dyskusje i wrzucam na czarno listo.
Dyskutowac trzeba tez umiec i jesli twoja metoda na rozmowe jest dyskredytowanie rozmowcy obrazajac go i zarzucajac agresje, jest to dla mnie nieakceptowalne.
  • Odpowiedz
@user_no_4: "Rozjuszony" oznacza "zdenerwowany" i to jest określenie występujące często w memach, rozpisałeś się na dwa komentarze, zarzucajac mi rzeczy, które nie miały miejsca, więc jak to inaczej nazwać? Przyznaj się, że nie masz żadnych dowodów na to, co o mnie napisałeś, więc po prostu odwróciłeś kota ogonem i foch xD
  • Odpowiedz